jeeeeehhh....we zijn er.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roos, tobias,marleen, marius en karin polman - WaarBenJij.nu jeeeeehhh....we zijn er.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roos, tobias,marleen, marius en karin polman - WaarBenJij.nu

jeeeeehhh....we zijn er....

Door: marleen

Blijf op de hoogte en volg roos, tobias,marleen, marius en karin

21 November 2005 | Nederland, Amsterdam

heeey allemaal
we zijn aangekomen in Australié.
het is hier heel mooi.
we hebben al veel vogels gezien,de koekeburra enz.
we hebben de eerste nacht gelapen in een huisje(soort bungelowpark)
en gisteren ochtend zijn we doorgereden naar opa en oma's huis.
ze hebben een superrrrr...grote tuin.
heel cool...
we hebben net ontbeeten.
er is vannacht een kangarou in de tuin geweest...niet gezien en niet gehoord maar we weten het zeker(LAG NAMELIJK EEN DROL)
we hebben lang in het vliegtuig moeten zitten...lang....heel lang....

heel veel kusssen marleen(en de anderen)

• 21 November 2005 - 09:28

Mirjam., Jolande En Riet:

Heel veel plezier daar en de groeten aan opa en oma
    Hopelijk zien jullie die kangeroe ook in het echt

• 21 November 2005 - 10:29

Maud:

hoi familie Polman en Piet en Bep. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Kom maar eerst een beetje bij. Zal een aparte ervaring zijn om elkaar weer te zien.
    Het is nu maandag en we zijn het weekend met de kids in Amsterdam geweest. Peter is erg druk met sinterklaas en heeft zelfs al bestellingen binnen voor kerstpaketten. Was erg gezellig. Hussein was er ook en de traditie van boerenkool met worst hebben we in ere gehouden.
    Met Sander en Judith gaat het erg goed. Hadden prima rapporten en kunnen nu niet wachten om te verhuizen.
    Wens jullie veel plezier en zijn erg benieuwd naar de eerste foto's. Tobias doe je best met je computerles aan je opa en oma.
    Groetjes Maud

• 21 November 2005 - 15:09

Brigitte Fennis En Kids:

Wauw, down under en lekker zomer... Ik ben jaloers. Heb veel aan jullie gedacht tijdens de reis, ik weet hoe lang het is. Waar zitten jullie precies? Ben benieuwd of jullie de Blue Mountains in kunnen, parkietjes kijken enzo. Of is dat toch te ver weg? Bente zit hier heerlijk (duh) huiswerk te maken.. en jullie krijgen natuurlijk de groetjes en dikke knuffels. Geniet, ik zal jullie site regelmatig bezoeken en schrijven. En groeten aan oma en opa natuurlijk.
    Liefs,
    Brigitte

• 21 November 2005 - 15:10

Marella:

He he, eindelijk aangekomen! Lange reis zeg! Alles goed met jullie?Watleuk zeg al die dieren, dat zie je hier niet. Ik ben benieuwd naar de foto's.
    Ivon heeft inmiddels niets te klagen. Marius heeft namelijk afgelopen zaterdag lekker appeltjes gehaald en ik heb slobber meegenomen. Ze heeft me er meteen mee onder gesmeerd... Aankomende woensdag carroussel, ik heb er zin in!

Groetjes Marella

• 21 November 2005 - 16:53

Ardine:

Hoi allemaal! Jullie zullen wel blij zijn dat jullie er eindelijk zijn. Hoe is het weer daar? Hier koud en wat regen, niets aan. Bij jullie zal het wel een stuk beter zijn. We missen je wel met theedrinken Marleen. Nog 6 weken en dan.... thee met Australische koekjes?! Oh ja Marleen, hoe wist je dat die drol van een kangeroe was? De groeten uit Muiderberg, Ardine

• 21 November 2005 - 17:14

Carlijn:

Hey lieve buren!
    Wat fijn dat jullie er zijn en een goede reis hebben gehad! Ik wens jullie heel erg veel plezier! Ik zal jullie missen die zes weken!
    Liefs, carlijn

• 21 November 2005 - 18:59

Erna:

hé, Australiëgangers,fijn te horen dat alles goed is. Doen jullie opa en oma van ons de groeten? Vraag maar wanneer wij nu mogen komen!!!!!
    Pommetje was vandaag lekker de hele dag bij Jules, zit hij niet zo alleen. Heel veel lieve groeten en ik kijk uit naar een nieuw bericht van jullie.
    Groetjes Erna

• 21 November 2005 - 19:07

Anne :):

hey familie polman..
    wat fijn dat jullie veilig zijn aangekomen...jullie hebben het vast erg leuk...
    ik zal deze site vaak bezoeken is grappig om te leze over jullie daar aan de andere kant van de wereld. Lkkr warm enzo. En dan hier zo koud grrr...;)
    's morgens in het donker op de fiets...-3 graden nou dan zou ik otg liever ook daar zijn...
    veel plezier
    kus Anne

• 27 November 2005 - 16:17

Sanne:

haaij allemaal!!
    de koekaburra is een leuk beest he??
    zoort van aap:P
    wij hebben 3 jaar geleden ook heel wat kangaroes gezien, en ik denk dat jullie er ook nog heel wat gaan zien:P
    nou kusje sanne

• 01 December 2005 - 18:38

Aimee:

hey marleen,
    ik had niet veel met jouw ge daan maar toch vond ik het de moeite waard om even een berigt te typen!!
    de tafel groepjes zijn verandert en jij zit bij yenlt en melissa C. ik hoop dat je het leuk vind.
    p.s. ik hoop dat je voor iedereen als je terug komt een klein stukje van de zon mee neemt want hier is het niet zulk mooi weer er zijn door gald heden veel ongelukken ge beurt!!

veel plezier daar en groetjes van mij doei.