Bijna twee weken later... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roos, tobias,marleen, marius en karin polman - WaarBenJij.nu Bijna twee weken later... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van roos, tobias,marleen, marius en karin polman - WaarBenJij.nu

Bijna twee weken later...

Door: karin,toob,marleen

Blijf op de hoogte en volg roos, tobias,marleen, marius en karin

09 December 2005 | Nederland, Amsterdam

Hoi iedereen. We hebben weinig tijd om iets te schrijven Waarschijnlijk zijn we over twee dagen bij familie, daar hebben we meer tijd. In het kort...
We hebben van alles meegemaakt en gezien: sprinkhanenplaag, Storm, hagel onweer, 's nachts in de bus gezeten met warme chocolademelk. Wisten jullie dat je met paarden over kogelronde rotsen kunt rijden?..Ook gedaan,

Nu tobias; eeey jah ik denk ik schrijf ook f een keer wat.. maaruh cas, ff over d4e dames hier.. er zitten wel sommige bij.. maar dat zijn er ook egt maar sommige, de meeste zijn allemaal bol en klein:D.. naja .. ik ben nog nie klaar met reizen .. dus ik zie nog wel ff verder :P. dus t gaat wel goed komen(H)
maja idd, ik ben beetje te lui om te scrijven , maar ik zal nog wel ff keer wat schrijven, en miss kom ik ook nog ff op msn idd.. dus ik spreek jullie nog wel.
Ps: Ik mis jullie wel hoor :(, Kusjes Tobias.

Marleen ook nog ff een stukkie:
heey alemaal....heeel veeel bedankt voor al jullie berichtjes.en yentl leuk dat je iets schreef...ik weet ijgenlijk niet zoveel te schrijven...ik vertel jullie later wel wat meer...kusjes...:)

• 09 December 2005 - 08:31

Maud:

Zo jullie zijn nog laat wakker. Het is hier lekker fris; zo'n 2 graden. Dus weer voor handschoenen en mutsen. Zitten jullie toch beter. Marius was gisteren nog bij Peter in de winkel en komt dindag ook naar jullie toe hoorde ik. Geniet ervan en liefs voor allemaal!
    Judith vraagt nog of je de "steen" hebt gegeven?

• 09 December 2005 - 13:23

Lex:

He Marleen!
    mooie avonturen maken jullie mee, leuk hoor. Zeg, ik wil komende donderdag in jouw groep 8 het hebben over Australie, dan weten de anderen ook een beetje waar jij geweest bent. Wat is het leukste, speciaalste, apartste van Australie dat jij hebt meegemaak? Laat even weten dan kunnen wij daar eens naar zoeken en kijken.
    Mail mij maar even alsjeblieft:
    lex.urs@tiscali.nl
    Hoop van je te horen! en veel plezier verder,
    groetjes, lex

• 09 December 2005 - 19:28

Wilma:

Hee jullie daar! Wat zijn wij jaloers op jullie. Het ziet er allemaal zo relaxed uit, de paarden , de natuur en natuurlijk het zonnetje. Wij zitten in de mist. Roos we missen je op school hoor! En Toob het is wel stil zonder jou! Jongens geniet ervan en tot mails.kus wilma

• 09 December 2005 - 19:36

Nick:

Wazzaaa!!..wat zeg je nou bol en klein? naah dan worde we toch homo? ^^
    het weer is hier egt klote, het regent en het is te koud, ben egt jaloers :) nog 2 weken en dan heb k ook vakantie:D
    Maaarr... wel door blijve zoeken toop we moeten dr nog wel een jaar heen ;)
    veel plezier nog fam polman!
    xxx nick :)

• 10 December 2005 - 15:21

Raymond:

hoy polmanners jullie hebben het lekker warm maar wij ook (dus niet)het is wel 2 tot 5 graden.maar toch hebben jullie wel mazzel wij zitten hier in dat kleine koude Nederland en jullie in Australie. bij ons is het saaiiiii.nog veel plezier. groeten Raymond ps. ik ben wel jaloers

• 10 December 2005 - 16:06

Barones:

Hebben jullie het leuk?Een beetje andere wereld hé, waar jullie nu leven.Echt natuur.Leuk dat Marius ook komt. Gelukkig duurt het niet zo lang meer. Dan zijn we weer allemaal bij elkaar. Heel anders nu, de feestdagen.Fijn om dat zo te beleven. Allemaal heel veel plezier en veel groeten allemaal.Tot de volgende keer.

• 10 December 2005 - 17:21

Bell:

Haaaj iedereen!
    Zo te zien is het nog steeds leuk daar! Ook leuke foto's hebben jullie! Niet al te bruin worden he. Hier gaat alles goed, ook met Ivon.

Kus Bel

• 11 December 2005 - 10:41

Cas:

Yo...! Whaha Dik en Klein hmmm das kut hehe :P , dan meoten we tog nog maar is met zijn 3re na denken of we wel naar australie willen;) we hebben afgelopen vrijdag met aad en nick ff bij marius op de bank gezeten en filmpje gekeken was erg gezellig! en hij had pringles en cola gekocht hehe:D het is inderdaad stil zoals wilma zegt maar nick en ik maken nu sowieso geluid voor 2:D maarja ik spreek je miss wel keer op msn hehe... lalalaterzzz kuss -xxx-

• 12 December 2005 - 08:56

Anne:

leuk om weer wat van jullie te horen!!!
    Kus Anne(k)

• 13 December 2005 - 21:00

Ida:

Wat je allemaal wel niet mee kan maken.
    Best stoer allemaal.
    Marius zit nu in het vliegtuig.
    Leuk om weer wat van jullie te lezen. Tot het volgende bericht. Veel plezier en liefs van Ida en Lisa

• 14 December 2005 - 13:16

Bente:

hey allemaal
    leuk dat het goed gaat?
    hier is alles ook heel leuk, heb musical gehad(dat ging goed).
    leen wel jammer dat je de hamsters niet kan zien ze zijn superrr lief en ze gaan zaterdag al weer weg, maar ik mag er iedregeval 1 houden
    superrrrr veel kussiez van benyi(bente)

• 14 December 2005 - 17:39

Yanick:

heej leenie!
    hoe issie daaroo?? mis je me al een beetje..... ik jou wel horr! ben je een beetje bruin??! ken je de taal al een beetje daaroo??
    nou kuszzzz yanickkie!

• 18 December 2005 - 19:31

Evelien:

Hoi allemaal. Eindelijk een bericht uit Heiloo. Wat een prachtige verhalen van jullie en wat hebben jullie al veel gezien en gedaan. We zouden allemaal Kerst bij jullie moeten komen. Lekker warm. Naar welke plaats reizen jullie nu, hoe is de route? Roos, zit jij ook achter het stuur? links rijden gaat dat een beetje, spannend hoor. de groetjes aan iederaan, ook aan Karin haar ouders,
    Liefs Evelien en Erik